Жителі села на Херсонщині самотужки нищать танки російських окупантів

17 Березня 2022, 13:14

Жителі села Посад-Покровське, що на Херсонщині, нищать самотужки ворожу техніку. Чоловіки не є віськовослужбовцями та навіть не входять до формувань територіальної оборони. Вони просто намагаються захистити від окупаційних військ свої домівки.

Про це на своїй сторінці у Телеграм повідомив народний депутат України Олексій Гончаренко. Депутат виклав у мережу відео з місцевими воїнами.

“Ми добровольці, ми самі по собі – просто місцеві жителі, – зазначає житель Посад-Покровського, – Я народився і виріс саме тут, в Посад-Покровському. Я тут жив і жити буду, і ніхто мене звідси не вижене. А русню я буду бити до останнього подиху”.

Далі чоловіки розповідають, що вчора вони розбили втроьх 4 ворожі танки. Зброю посад-покровці взяли у військових. На це вони використали 6 зарядів РПГ-18 “Муха”. 

“Дайте нам зброю, ми самі їх положим”, – наголошують місцеві.

Посад-Покровське вже кілька днів страждає від масованих обстрілів російських окупантів.

“В Посад-Покровському справжнє пекло. Росіяни знищили майже все село. Газові труби розбито, електричні мережі обірвано. Все в ямах від снарядів. Трупи місцевих нікуди дівати та навіть ніхто не може їх задокументувати”, – розповіли нашим журналістам місцеві жителі.

У мережі є відео, датоване 15 березня. На ньому видно руйнування у Посад-Покровському.