У Станіславській громаді не можуть повністю відновити електропостачання через бої

27 Березня 2022, 20:37

У селах Станіславської громади напружена ситуація залишається з електроенергією, газопостачанням та водопостачанням. Аварійно відновлювальні роботи не можуть виконувати через обстріли за межами населених пунктів.

Про це повідомив голова Станіславської громади Іван Самойленко.

“День сьогодні пройшов тихим та спокійним за винятком декількох обстрілів за межами наших сіл. Напружена ситуація залишається з електроенергією, газопостачанням та водопостачанням в наших селах. Аварійно відновлювальні роботи ми ще не можемо виконувати із-за обстрілів але мирний тихий час вже наближається. Сьогодні виведено багато машин військової техніки за межі нашої громади, ще декілька днів і ми повернемося до нормального тихого життя де розпочнемо відбудову нашої громади”, – зазначив він.
Також він спростував чутки щодо місця перебування.
“Багато пліток зявилося начебто я від когось втік чи пощез з території та це не так. Я живу в себе вдома, завтра зранку як багато інших людей іду на роботу. Тому прошу не панікувати, питання про начебто якусь евакуацію населення яке вигадали самі мешканці я спростовую. Хто має можливість можуть їхати, хто не має, будьте вдома. Я можливості виїхати не маю тому я вдома”, – сказав голова громади.
Як пише народний депутат Сергій Козир, у неділю, 27 березня, у Херсонській області тривають інтенсивні бої у ТГ Нововоронцовка, територію якої зайняли ЗСУ. Обстріли ведуться з обох сторін.
Крім того, бій триває у районах, що знаходяться біля Миколаївської області, а саме у Станіславі та Велика Олександрівка. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.