Вт. Лют 7th, 2023

У київській пекарні новий рецепт хліба назвали на честь селища Чорнобаївка

Фото: Андрій Пивовар, Facebook.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Працівники однієї із столичних пекарень створили новий рецепт хліба та назвали його на честь селища в Херсонській області – Чорнобаївка, на аеродромі якого ЗСУ неодноразово наносили успішні удари по військам російським окупантам.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив київський пекар Андрей Пивовар.

“Хліб “Чорнобаївський”, “Chornobayivsʹkyy”!
На вашу увагу! Зустрічайте!
Символізм цього хліба полягає в тому, що чернослив – це обгорілі орки, білий льон – іскри від української арти, а мелений мускатний горіх звичайно ж порох!
Кому, мої любі українські хлібопеки, знадобиться рецепт цього хлібчика – звертайтесь, надішлю і приватних повідомленнях!
Слава Україні! Разом до перемоги!” – йдеться у повідомленні.
Виглядає новий вид хліба ось так:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+