Мер Херсона попередив торговців: не будете дотримуватися наших вимог, товар буде вилучатися

31 Березня 2022, 14:06

Херсонський міський голова Ігор Колихаєв попередив співгромадян, які займаються торгівлею, та наголосив, що торгувати можна лише на ринках.

“Коли я кажу, що торгувати всі будуть лише централізовано, то так воно й буде: торгівля у Херсоні відбувається ТІЛЬКИ на ринках. Не біля нього, ні біля дороги, ні «ми тут на півгодини»… всі купи-продай процеси відбуваються ТІЛЬКИ В РИНКАХ! Пояснення цьому найпростіше: по-перше, фізична безпека продавців та покупців, по-друге, здоров’я городян: ні у медиків, ні у вас зараз немає можливості лікувати людей від отруєння та інших проявів, пов’язаних із вживанням неякісної їжі. А ринки за якістю продукції стежитимуть «як Отче наш». Не дзвоніть, не пишіть і не скаржтеся. Правила всім одні.
Я звертаюся до всіх, хто займається торгівлею: вам відкриті всі двері і дано всі законні можливості здійснювати свою діяльність. Але якщо ви не дотримуватиметеся наших вимог, товар вилучатиметься. Точка, крапка. Більше я не повертаюся до цього”, – розповів міський голова.

Також стало відомо, що з 31 березня завершується опалювальний сезон.

За інформацією Херсонської ОДА, у у селищах: Богданівка, Петрівка в Херсонській міській ТГ відсутнє електропостачання. У Садівському старостаті в електромережі відбуваються дуже великі перепади живлення.

Як повідомлялось, раніше мер Херсона закликав співгромадян утримуватися від поїзодк до передмісття найближчими днями.