Генічани згуртувалися та допомагають один одному

11 Березня 2022, 13:30

В окупованій російськими військовими Генічеській громаді продовжує роботу штаб соціальної допомоги, який організували місцеві жителі.

“Продовжує роботу штаб соціальної допомоги, допомагаємо генічанам продуктами і предметами першої необхідності від наших підприємців. Окрема подяка всім, хто допомагає нам, волонтерам, соціальним службам міської ради, підприємцям та просто небайдужим мешканцям громади”, – розповів депутат міської ради Іван Осташевський.
У місті Генічеськ, а також по старостинських округах Генічеської міської територіальної громади організували збір допомоги та роздачу продуктів харчування, побутової хімії. Підтримку надають місцеві підприємці, фермери, волонтери і небайдужі громадяни.
Допомога надається людям, які знаходяться у вкрай тяжкому соціальному становищі, інвалідам, багатодітним сім’ям тощо.
“На жаль, через бойові дії не можемо отримати необхідні продукти харчування, медикаменти, готівку та багато іншого до Генічеської громади.
Згуртовуємося і допомагаємо один одному! Просимо не поширювати неперевірену інформацію у соціальних мережах. На території міста і в старостинських округах старости разом з соціальними працівниками територіального центру міської ради, волонтери проводять роботу по наданню допомоги соціально вразливим групам населення”, – йдеться у повідомленні на сторінці громади у Фейсбуці.
Жителі громади, які потребують допомоги, можуть звертатися за контактним номером 095-135-11-71 (Бабанін Юрій Олександрович), на території старостинських округів – до старост.
Як повідомлялось, Генічеська громада долучилась до серії акцій, що проходять на Херсонщині, проти російської окупації.