“Новотроїцьке – це Україна”, – нагадали мітингувальники на Херсонщині

26 Березня 2022, 18:29

Цього тижня у селищі Новотроїцьке Генічеського району відбувся мирний мітинг на підтримку територіальної цілісності України.

Як повідомляє видання “Трудова слава“, люди вийшли на площу перед Монументом Слави з національною символікою та патріотичними плакатами.

Спочатку всі разом заспівали Ггімн України, а потім пішли вулицею Соборною до будівлі селищної ради, де також виконали Ггімн та скандували, називаючи різні українські міста: «Новотроїцьке – це Україна!», «Херсон – це Україна», «Запоріжжя – це Україна!», «Маріуполь – це Україна!» тощо.
Співробітники селищної ради теж вийшли до мітингарів, запевнили, що працюють, виконують свої повноваження, наразі відвантажують привезені вчора увечері крупи по новотроїцьких та сільських магазинах.
Не затримуючись біля мерії, учасники мітингу, вигукуючи гасла «Слава Україні!», «Україна понад усе!», пішли далі вулицями, Соборною, Шевченка, звернули на Каштанову і знову повернулися до Меморіалу Слави.
Як повідомлялось, у містах і містечках тимчасово окупованих територій Херсонської та Запорізької областей егулярно проводяться мирні патріотичні мітинги.