Генічеськ та Каховська ГЕС залишаються під контролем ворога

25 Лютого 2022, 16:20

Фото: Генштаб ЗСУ.

Генічеськ залишається повністю під контролем ворога, активних бойових дій там не має. Проходить переміщення великої кількості ворожої техніки через прилеглі до Генічеська території.

За офіційною інформацією, Каховська ГЕС знаходиться під контролем ворога. На підступах до неї (с. Козацьке, с. Веселе) тривають тяжкі бої.

Медичні заклади Херсонщини забезпечені всіма необхідними медикаментами, однак велике прохання – надати допомогу в донорській крові. Пункт для донорів знаходиться на Миколаївському шосе, на розі провулку Козацького.
Обласна влада закликає співгромадян не знімати пересування українських військ та не викладати в мережу фото та відео техніки, щоб не допомогти розвідці агресора.

Як повідомлялось, 24 лютого російські військові, які атакували територію Херсонської області з окупованого Криму зайняли місто Генічеськ. На вулицях стоїть російська військова техніка.

Нагадаємо:

24 лютого 2022 року Російська Федерація розпочала повномасштабну війну проти України.

О 04:00 президент РФ Володимир Путін заявив про проведення «спеціальної військової операції» на окупованому Донбасі.

Росія завдала ракетних ударів по території України і розпочала пряме повномасштабне вторгнення. Збройні сили України дають відсіч ворогові.

Найчастіше армія РФ без розпізнавальних знаків – це віроломство, воєнний злочин, порушення Міжнародного гуманітарного права і Римського статуту міжнародного кримінального суду.