У Генічеській громаді організують фестивалі кримськотатарської культури і місцевих фермерів

28 Січня 2022, 02:45

Цього року у Генічеській громаді заплановане проведення фестивалю кримськотатарської культури, а також фестиваль фермерів “Local Farmer Fest”.

Про це йдеться на сторінці Local Farmer Fest у Фейсбуці.

Так, фестиваль кримськотатарської культури “АРАБАТКА ФОЛЬК МІСТ” відбудеться 7 травня, а фестиваль фермерів “Local Farmer Fest” 25 – 26 – 27 червня у Генічеську.

Як уточнили в проєкті USAID “Економічна підтримка Східної України”, цього року географія фестивалю Local Farmer Fest розширюється на Генічеськ

Проєкт USAID “Економічна підтримка Східної України”  у 2022 році організує чотири фестивалі фермерів “Local Farmer Fest”. Участь у кожному з них візьмуть 50 фермерів Сходу України, які виготовляють крафтові продукти – м’ясні делікатеси, сири, солодощі, мед.

Проєкт USAID проводить такі фестивалі два роки поспіль. Вони збирають багато покупців, які більше дізнаються про крафтових виробників Сходу та стають їх постійними клієнтами, купуючи надалі онлайн.

Традиційно, гості фестивалів зможуть продегустувати продукцію фермерів, познайомитися з ними, розпитати про виробництво, отримати контакти. Крім торгівлі, для відвідувачів відбудуться майстер-класи, ігри, конкурси. Запланована участь музичних гуртів та зірок шоубізнесу.

Участь у фестивалях для фермерів є безкоштовною, кожен учасник отримає місце для продажу своїх виробів.

Для участі у фестивалях заповнюйте попередню анкету за посиланням.

Як повідомляли в Херсонській обласній державній адміністрації, у травні в Генічеську також відбудеться рибний фестиваль, у червні – молодіжний фестиваль «АZOV

HEALTH fest», у липні – міський фестиваль «Рибацька вдача», а у вересні в селі Щасливцеве, що на Арабатській Стрілці, знову проходитиме Koktebel Jazz Festival Arabatka.