Став відомий стан пораненого у Дніпрі військовослужбовця з Генічеської громади

29 Січня 2022, 18:03

Лікарі продовжують надавати медичну допомогу військовослужбовцям, пораненим під час трагедії на території Південного машинобудівного заводу у Дніпрі. Серед поранених уродженець села Азовське Генічеської громади – Денис Наместник.

“У Дениса Намесника неважке поранення, його стан середнього ступеня важкості, загрози життю немає”, – розповів заступник медичного директора з надання екстреної медичної допомоги лікарні Мечникова Олександр Толубаєв на брифінгу під час відвідування міністром внутрішніх справ та командуванням НГУ поранених гвардійців у Дніпрі, передає сайт IPC-Генічеськ.

Після повідомлення про поранених відгукнулись на заклик здавати кров понад 170 правоохоронців. Крім того, не залишаються байдужими дніпряни, які також приходять допомогти постраждалим.

29 січня, поранених відвідав міністр внутрішніх справ України.

За інформацією пресслужби МВС, Жанна Шарова отримала три поранення, наразі її стан тяжкий, з позитивною динамікою. Учора дівчина прийшла до тями. Ігор Семенченко отримав поранення в живіт. Лікарі змогли оперативно видалити кулю, наразі стан важкий, з позитивною динамікою. Владислав Гулида, Євген Мачула перебувають у свідомості, їхній стан важкий із позитивною динамікою.

Як раніше повідомляв Новий візит, один з поранених військовослужбовців Нацгвардії родом з села Азовське Генічеської громади. Це Денис Намесник. Він народився в Азовськом і закінчив місцеву школу. Наразі проходив строкову службу, до завершення якої залишалося 5 місяців.
Нагадаємо:
  • У Дніпрі 27 січня солдат строкової служби Національної гвардії розстріляв з автомата караул військовослужбовців НГУ. У результаті п’ятеро людей загинули, ще п’ятеро дістали поранення. О 9:30 нападника затримали.
  • Під час стрілянини загинули троє військовослужбовців з Херсонщини: Артем Левківський, Леонід Чернік та Олександр Буганов.
  • Нацгвардійцю Артемію Рябчуку, який стріляв на заводі «Південмаш» та вбив п’ятьох людей, вручили підозру.