Протягом року в Генічеській громаді трапилось 390 аварій на водопровідних мережах

03 Січня 2022, 19:42

На вуличних водопровідних мережах Генічеської міської територіальної громади з січня по грудень 2021 року ліквідували понад 390 аварій.

Про це сайту IPC-Генічеськ повідомив Генічеський міський голова Олександр Тулупов, відповідаючи на запитання жителів громади.

“У місті Генічеськ КП «Генічеське ВУВКГ» здійснено поточні ремонти водопроводу по вул. Геройській, пров. Відродження (від вул. Центральної), вул. Матросова (від вул. Колективної до вул. Гоголя); вирішується питання щодо завершення ремонтних робіт на водопроводах по вул. Гоголя в місці перетину з вул. Матросова, по вул. Приморській, вул. Мічуріна, вул. Курасова,  пров. Лікарняному та інші ділянки”, – розповів Олександр Тулупов.

Голова громади також зазначив, що у затвердженому бюджеті на 2022 рік передбачені кошти на проведення ремонтних робіт і заміні водопроводу по громаді.

За рахунок коштів з державного бюджету та місцевого бюджету закінчуються роботи з будівництва «Каналізаційних очисних споруд в м. Генічеськ – реконструкція» на суму 14 млн грн. Ці роботи тривають не перший рік і загальна вартість складає 33,5 млн грн.

Щотижнево на офіційному сайті Генічеської міської ради проводиться інформування населення  з фотозвітом про діяльність комунальних підприємств.

Відповіді на інші запитання від жителів громади до міського голови читайте у наступних матеріалах.

Як повідомлялось, депутати Генічеської міської ради затвердили бюджет територіальної громади на 2022 рік.