Пошук інформації про людей і компанії з використанням неофіційних джерел, баз даних і соцмереж: майстер клас для журналістів та блогерів

13 Січня 2022, 23:09

ГО “Інформаційний прес центр” (IPC) запрошує журналістів та блогерів Півдня та інших регіонів України на майстер клас журналістки Лесі Іванової, яка займається розслідуваннями у Bihus.Info.
Майстерклас у форматі вебінару відбудеться 20 січня 2022 року (четвер), з 16.00 до 18.00
Леся Іванова розповість про те, де шукати інформацію про людей і компанії, коли офіційні джерела/бази не допомагають; поділиться практичним досвідом щодо того, як ідентифікувати адреси, номери авто і телефонні номери і продемонструє, як знайти в соцмережах те, чого немає в жодній базі даних.
Бажаючих взяти участь у вебінарі просимо зареєструватися до 14.00 19 січня 2022 року (середа) за посиланням.
Запрошені учасники отримають детальну інструкцію, як підключитися до трансляції на платформі ZOOM.
Lesya Ivanova — журналістка BIHUS.Info, авторка багатьох резонансних розслідувань, зокрема «Армія. Друзі.Бабки» про розкрадання в оборонній сфері. Увійшла до #Top30Under30 за 2019 рік. В розслідувальній журналістиці з 2012 року. Дописувала до таких видань як Forbes, Економічна правда, ZN.UA.
Захід проводиться завдяки спільному проєкту Інформаційного прес-центру та міжнародної організації Internews, яка впроваджує Медійну програму в Україні за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).