Правоохоронці за кілька годин розкрили жорстоке вбивство на Арабатській Стрілці

29 Січня 2022, 17:29

Поліцейські Херсонщини впродовж кількох годин розкрили жорстоке вбивство на Арабатській Стрілці. Напередодні на згарищі в магазині знайшли  тіло 64-річного охоронця зі слідами насильницької смерті.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

“Поліцейські перевірили місцевих жителів, схильних до скоєння правопорушень, встановили місця розташування відеокамер, провели подвірний обхід, з’ясували коло знайомих працівників магазину та встановили особу підозрюваного. Так, під час спілкування із громадянами працівники поліції встановили, що близько двох тижнів тому до працівниці магазину приїхав жити з Миколаївської області чоловік, з яким жінка познайомилася в Інтернеті. Однак, за місцем її мешкання 39-річний громадянин був відсутній. Оперативники перевірили за наявними інформаційними базами його особисті дані та з’ясували, що чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності”, – розповів начальник управління карного розшуку поліції Херсонщини Денис Каримов.
Під час слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що чоловік вранці виїхав у Генічеськ, після чого сів у рейсовий автобус до Херсона. А згодом направився в м. Одеса. За підтримки колег з управління карного розшуку поліції Одещини ввечері підозрюваний був затриманий.  Наразі він перебуває в умовах ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру у вчиненні трьох тяжких злочинів – умисному вбивстві, розбої та умисному пошкодженні майна.
Слідче управління Головного управління поліції Херсонської області внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених п.6 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» та ч.4 ст.187 ККУ «Розбій», ч.2 ст.194 ККУ «Умисне знищення або пошкодження майна».
Підозрюваний був затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений в умови ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу в виді тримання під вартою. Слідчі дії тривають. Затриманому може загрожувати довічне ув’язнення.
Як повідомлялось, нещодавно у Генічеську прикордонники виявили 2 кілограми марихуани.