Новогригорівським старостою став фермер, якому місяць тому спалили автівку

28 Січня 2022, 15:38

Генічеські депутати затвердили на посаду старости Новогригорівського старостинского округу місцевого фермера Віталія Кісільова, який на громадських обговореннях отримав більше 350 голосів жителів округу.

Відповідне рішення було ухвалене на черговому засіданні міськради, передає сайт  IPC-Генічеськ.

“У нас слава якогось Чикаго. То розбірки, то щось віджимають, то бійки. Як тільки сказав, що піду на старосту, мені підпалили машину“, – зауважив під час свого виступу фермер та запевнив, що попри все готовий працювати на розвиток округу.

На сесію приїхала група жителів села Новогригорівки, противників кандидата. Однак після обговорень більшість депутатів підтримали голосуванням Віталія Кісільова та затвердили на посаду старосту Новогригорівського округу.

За проголосували 27 депутатів, проти – один, утримались – двоє.

Раніше депутати провалили голосування за старосту Новогригорівського старостинського округу, на посаду якого претендували Ігор Солоп і Андрій Клочко.

Як повідомлялось, фермеру з села Новогригорівка Генічеської громади Віталію Кісільову в Мелітополі в ніч з 30 на 31 грудня підпалили автомобіль. Він вважає, що підпал пов’язаний з його громадською діяльністю.