Керівник відділу охорони здоров’я Генічеської міської ради відповів на запитання журналістів (відео)

18 Січня 2022, 23:06

Якими пакетами, підписаними з НСЗУ, нині послуговується Генічеська центральна лікарня? Яких лікарів гостро не вистачає в громаді? Які діагнози медики нашої МТГ найчастіше ставлять своїм пацієнтам, якщо не брати до уваги коронавірус?

Відповіді на такі запитання від редакторки видання “Приазовська правда” Анни Соколової надав начальник відділу охорони здоров’я Генічеської міської ради Олександр Тяпкін під час пресконференції в медіа-центрі IPC-Генічеськ.

Також посадовець відповів на запитання редактора інтернет-видання “Новий візит” Геннадія Осьмака та повідомив, чи є кошти на підвищення зарплат генічеським медикам:

https://youtu.be/P9WQoFUisuk

Крім того, Олександр Тяпкін розповів про прогнози, що на початку лютого очікується погіршення ситуації з поширенням COVID-19 у Генічеській громаді, та як громада готується до цього. За його словами, у центральній лікарні завершуються роботи зі встановлення кисневих станцій.

Як зазначив Олександр Тяпкін, наразі в громаді відсутня проблема з медичним киснем. Є запас в 80 балонів, тоді як добова витрата кисню складає близько 15 балонів:

https://youtu.be/sYl2MuNJkyk