Як працюватимуть КПВВ на адмінмежі з Кримом у новорічні та різдвяні свята (відео)

29 Грудня 2021, 18:35

ілюстраційна світлина, пункт експрес-тестування у сервісній зоні КПВВ "Чонгар"

У новорічні та різдвяні свята пункти вакцинації від COVID-19 і пункти експрес-тестування у КПВВ на адмінмежі з Кримом не працюватимуть.

Про це повідомила представниця Уповноваженого Верховної Ради України з дотримання прав жителів АР Крим та м.Севастополя Ірина Верігіна під час онлайн-конференції медіа-центру IPC-Генічеськ.

За її словами, пункти експрес-тестування та пункти вакцинації у КПВВ на адмінмежі з Кримом не працюватимуть 1, 2 та 7-го січня. Водночас експрес-тестування можна буде пройти у Генічеській або Каланчацькій лікарнях.

ЦНАПи на КПВВ «Каланчак» і КПВВ «Чонгар» не працюватимуть 1, 2 та 3 та 7-го числа. При цьому 6-го січня вони працюватимуть у режимі скороченого робочого дня.

Разом з тим, начальник пресслужби Херсонського прикордонного загону Іван Шевцов проінформував, що самі КПВВ “Каланчак” та КПВВ “Чонгар” працюватимуть у штатному режимі, жодних змін поки не перебачається.

Як повідомлялось, кримчанам тепер не потрібно проходити самоізоляцію або встановлювати додаток «Дій вдома» після перетину адмінмежі з Кримом.

Нагадаємо, 1 січня 2022 року припадає на суботу. Саме тому українці отримають новорічні вихідні — 1, 2 та 3 січня. 31 грудня українців очікує скорочений робочий день.

Різдво за григоріанським календарем  2022 року припадає на п’ятницю. Тому на українців знову ж таки чекає святковий вікенд — 7, 8 і 9 січня 2022 року.