У Новотроїцьку вирішували, куди перерозподілити зекономлені кошти

14 Грудня 2021, 20:25

Ілюстрація: відкрите джерело з Мережі.

Депутати Новотроїцької селищної ради вирішували, як перерозподілити зекономлені кошти, та затверджували тарифи на послуги новоствореного центру інтегрованих соціальних служб.

Відповідні питання розглядались на позачерговій сесії селищної ради, прозвітували в установі.
Зокрема, по закладах дошкільної освіти економію видатків на енергоносії, придбання продуктів харчування спрямовано на оплату праці з нарахуваннями в сумі більше 74 тис. грн, на придбання основних засобів – 8,5 тис. грн, предметів для господарської діяльності та оплату послуг – 22 тис. грн.
Для закладів загальної середньої освіти невикористані кошти на оплату послуг та енергоносіїв спрямують на оплату праці (26 тис грн), придбання вугілля ( майже 35 тис грн) та комп’ютерної техніки (майже 50 тис грн) для Новотроїцького ліцею №1 та Чкалівської гімназії.
Зекономлені та невикористані кошти Новотроїцької лікарні в сумі 300 тис грн спрямовуються на оплату праці, окрім цього буде придбано пальне для дизельного генератора (49 тис грн) та медикаменти (трохи більше 49 тис грн).
Також невикористані асигнування в сумі 722 тис грн буде спрямовано відділу житлово-комунального господарства на наступні заходи:
– проведення інвентаризації та грошової оцінки меліоративної системи (майже 99 тис грн);
– поточний ремонт проїзних частин вул. Банкова та Шевченка (172 тис грн);
– послуги з поховання померлих від коронавірусу (210 тис грн);
– топографо-геодезичні роботи по об’єкту: «Будівництво центру безпеки с. Чкалове (88 тис грн);
– виготовлення ескізного проєкту та виготовлення робочого проєкту «Нове будівництво будівлі «Центр безпеки» в с. Чкалове – 99089 грн.;
– послуги з благоустрою – 54225 грн.
Згідно відкритих даних, надходження до загального та спеціального фонду бюджету Новотроїцької громади за три квартали поточного року становлять 205 млн. гривень. Видатки загального фонду – 158,82 млн. гривень.
Як повідомлялось, минулого місяця у селищі Новотроїцьке відкрили Центр інтегрованих соціальних служб для вразливих категорій населення.