У Херсонській області без світла залишаються 56 населених пунктів

29 Грудня 2021, 10:08

Інфографіка: Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до серця".

Станом на ранок середи, 29 грудня, на території Херсонської області знеструмленими залишаються 56 населених пунктів повністю та 9 населених пунктів частково.

Про це повідомляє АТ “Херсонобленерго”.

“Внаслідок виходу активного циклону в Україні, через ускладнення погодних умов, сильних поривів вітру, значних опадів у вигляді мокрого снігу, що спричинило падіння дерев і гілок на лінії електропередач, налипання на них снігу та ожеледі, призвело до їх пошкодження та обривів”, – пояснили в обленерго.

Наразі у ліквідації аварії задіяні 31 оперативно – виїзні бригади, 42 одиниці техніки та механізмів та 86 працівників товариства.

Як повідомлялось, днями на Херсонщині погіршились погодні умови. У всіх районах Херсонської області в максимальному режимі працюють необхідні служби, в готовність приведена наявна спецтехніка, а також аварійні бригади об’єктів критичної інфраструктури.

У Головному Управлінні ДСНС України у Херсонській області повідомили про оголошення першого рівня небезпеки. Місцевих жителів поперджали про небезпечний стан на дорогах області.