Негода на Херсонщині: У Генічеському районі усувають перебої з електропостачанням

29 Грудня 2021, 15:57

Фото: Поліція Херсонської області.

У Генічеському, Бериславському, Каховському районах Херсонської області відсутнє електропостачання у 47 населених пунктах та п’яти частково. У “Херсонобленерго” працюють над ліквідацією перебоїв з електропостачанням.

Про йдеться у повідомленні обласної держадміністрації.

Зокрема, на ліквідації аварії працює 42 одиниці техніки, 31 бригада, 86 працівників АТ Херсонобленерго».

У ХОДА проінформували, що попри ускладнення погодних умов ситуація залишаться контрольованою, всі відповідальні служби працюють у максимальному режимі.

Наразі проїзд державними дорогами Херсонської області забезпечено. Обмеження руху транспорту на всіх напрямках відсутнє. В режимі чергування: 35 од. техніки та 50 чоловік ДП «Херсонський облавтодор».

За прогнозами синоптиків найближчі дні на території Херсонської області очікується ускладнення погодних умов, температура повітря знизиться до 3-8 градусів морозу. Також можна спостерігати обледеніння дерев та дротів електромереж.

Як повідомлялось, днями на Херсонщині погіршились погодні умови. У всіх районах Херсонської області в максимальному режимі працюють необхідні служби, в готовність приведена наявна спецтехніка, а також аварійні бригади об’єктів критичної інфраструктури.

У Головному Управлінні ДСНС України у Херсонській області повідомили про оголошення першого рівня небезпеки. Місцевих жителів поперджали про небезпечний стан на дорогах області.