Громадські діячі Херсонщини власним прикладом закликають співгромадян вакцинуватися від COVID-19 (відео)

21 Грудня 2021, 19:00

Громадські діячі Херсонщини наголошують на важливості щеплення і власним прикладом закликають вакцинуватися від COVID-19.

Про це йдеться у відеоролику “Вакциновані – захищені. Херсонщина”, підготовлене в рамках Всеукраїнській кампанії «Україна вакцинується» у співпраці Товариства Червоного Хреста України з Міністерством охорони здоров’я України, Центром громадського здоров‘я України та Уповноваженою Президента України з питань волонтерської діяльності.

“Пандемія COVID-19 змінила наше життя, змінила як Херсонщину, так і всю Україну. І в цей час ми передусім хвилюємося за своє здоров’я, за здоров’я своїх близьких і рідних. Ми шукаємо можливості задля допомоги хворим та захисту медиків-інфекционістів. Сьогодні ми маємо велику можливість убезпечити себе від тяжкого перебігу коронавірусної хвороби – через вакцинацію. Ми дбаємо про себе, тому вакцинувалися”, – зазначила голова правління Фонду громади міста Херсон “Захист” Лариса Польська.

У відеороликах відомі діячі з кожної області країни діляться власним досвідом вакцинації від COVID-19.

За офіційними даними, за минулу добу на Херсонщині від COVID-19 щеплення отримали 2248 людей.

В Україні вже понад 13 млн людей отримали дві дози вакцини проти COVID-19 та завершили курс щеплення.

Тим часом МОЗ продовжує розвінчувати міфи щодо вакцинації та радить українцям довіряти лише перевіреним фактам та джерелам і вакцинуватися. Адреси та контакти центрів/пунктів вакцинації за посиланням.