44-річний генічанин проведе найближчі 5 років у в’язниці через вирощування марихуани

20 Грудня 2021, 18:08

Апеляційний суд ухвалив обвинувальний вирок, яким посилюється покарання 44–річному мешканцю міста Генічеська та призначається 5 років позбавлення волі за незаконне придбання, виготовлення і зберігання наркотичних засобів без мети збуту в особливо великих розмірах.
Як зазначили в прокуратурі Херсонської області, в 2019 році зловмисник за місцем свого проживання вирощував коноплі, з яких у подальшому виготовив канабіс та зберігав його.
Під час обшуку в його помешканні правоохоронці виявили та вилучили понад 2,5 кг наркотичного засобу.
Вироком Генічеського районного суду зловмиснику визначено умовну міру покарання. Не погоджуючись із таким рішенням, прокуратура подала апеляційну скаргу.
Як повідомлялось, на вихідних співробітники сектора реагування Генічеського районного відділу поліції виявили алкогольний фальсифікат: 10 паків горілки та 20 літрів коньяку.
На початку грудня за дорученням керівництва обласного главку поліції було проведене комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання Бериславського та Генічеського районів, а саме населених пунктів, які обслуговуються Високопільским, Іванівським та Нижньосірогозьким територіальними підрозділами поліції. За час відпрацювання поліцейські, зокрема, виявили і вилучили 500 грамів коноплі.