Місцевий блогер креативно популяризує Генічеськ (відео)

29 Грудня 2021, 09:51

Фото: Херсонський загін ДПСУ.

Напередодні нового 2022 року генічеський блогер разом з родиною щорічно прикрашають дім та подвір’я новорічною ілюмінацією.

“Цього року в нас уперше буде світиться дах і не просто світиться, а матиме смисловий характер. Насамперед ми зробили цифри Нового 2022 року! Також, щоб на фото та відео, глядачі розуміли де це відбувається і головне з метою популяризації, ми зробили напис нашого міста Геніческа, що світиться”, – розповів Олексій Давидов.

Він прикрашає будинок вже 10 років поспіль, а головною родзинкою цього року стала  ялинка, яка на відміну від минулого «виросла» майже вдвічі, її висота сягає майже 6 метрів, яку зробили у нових вогнях зеленого кольору, і висвітлити «сніговика саксофоніста з пюпітром».

“Ми закріпили тисячі вогнів на даху будинку, арці, воротах, хвіртці, палісаднику, а найголовніше зібрали шестиметрову ялинку, яка цього року світиться новими сучасними неоновими вогнями зеленого кольору”, – додав генічанин.

Ілюмінацію вмикають щоденно після 17-ї години, а біля подвір’я на вулиці Горького лунає музика.

Як повідомлялось, у Генічеську на площі Відродження відкрили головну ялинку громади.

Нагадаємо, 1 січня 2022 року припадає на суботу. Саме тому українці отримають новорічні вихідні — 1, 2 та 3 січня. 31 грудня українців очікує скорочений робочий день.

Різдво за григоріанським календарем  2022 року припадає на п’ятницю. Тому на українців знову ж таки чекає святковий вікенд — 7, 8 і 9 січня 2022 року.