У Генічеську з’явиться аеропорт, – Лагута (відео)

12 Листопада 2021, 20:48

У Генічеській громаді може з’явитися аеропорт для малої авіації, програма розвитку якої розроблена в обласній адміністрації.

Про це розповів новий голова Херсонської облдержадміністрації Геннадій Лагута під час візиту до Генічеська 12 листопада, передає сайт IPC-Генічеськ.

«Є програма розвитку малої авіації. Курортні Скадовськ та Генічеськ у пріоритеті. Повірте, попит є», – сказав очільник ХОДА.

На уточнююче запитання, чи з’явиться у Генічеську аеропорт, Лагута відповів, що «дуже цього хоче».

Присутній на зустрічі голова громади Олександр Тулупов зауважив, що біля села Стрілкове Генічеської громади є злітно-посадкова смуга, і цього року вона прийняла чотири літаки малої авіації.

У місцевому виданні Новий Візит звернули увагу, що під час робочого візиту до Генічеського району новообраний голова обласної адміністрації публічно відвідав низку об’єктів у Нижніх Сірогозах, а у Генічеську вирішили провести зустріч з керівником області в “закритому” режимі лише з посадовцями.

«На зустріч з Лагутою Новий Візит та інші місцеві ЗМІ не запросили, тому нам нічого розповісти про приїзд очільника області та не було можливості задати актуальні питання. Може через це і не запрошували? Бачимо, що наша влада з кожною заміною стає все більш “відкритою”…», – зазначили у виданні.

Зазначимо, що IPC-Генічеськ також не отримував офіційного запрошення на захід.

Як повідомлялось, Лагута в обмін на відмову від виборів до Ради став головою Херсонської ОДА замість Козиря, якого висунули в нардепи «Слуги».

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко 27 жовтня представив у Херсоні призначеного Володимиром Зеленським нового голову Херсонської облдержадміністрації Геннадія Лагуту, представника місцевої партії «Нам тут жити!», який до цього займав посаду заступника голови Херсонської облради. Лагута заявив, що більше не претендує на крісло нардепа на проміжних виборах у 184-му виборчому окрузі та закликав виборців віддати свої голоси за вже колишнього голову Херсонської ОДА, кандидата від «Слуги народу» Сергія Козиря.