У Генічеську поліцейські знайшли фальсифікат

24 Листопада 2021, 20:24

У Генічеську співробітники сектору реагування патрульної поліції територіального відділу поліції зупинили автомобіль Renault Trafic. Під час поверхневої перевірки транспортного засобу правоохоронці виявили в салоні п’ять картонних коробок без маркування з упаковками типу «бег-ін-бокс» об’ємом по 10 літрів кожний, наповнені спиртним напоєм.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські Херсонської області продовжують реалізовувати заходи з протидії правопорушенням у сфері реалізації спиртовмісних та тютюнових виробів. Ця робота має системний характер, адже вживання фальсифікатів може спровокувати суттєві проблеми зі здоров’ям і навіть смерть.

Працівники поліції превенції постійно перевіряють ринки, магазини, кіоски, місця можливої стихійної торгівлі та об’єкти, де реалізуються спиртні та слабоалкогольні напої, тютюнові вироби. Лише від 29 жовтня правоохоронці вилучили з незаконного продажу:

▶ 22 304 пачки тютюнових виробів на загальну суму близько 700 000 гривень;
▶ 24 кілограми тютюну;
▶ 1589 літрів алкоголю невідомого походження.
За цими фактами поліцейські склали 121 адміністративний протокол. З них 107 – за ст.156 «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння» Кодексу України про адміністративні порушення.