На Херсонщині взяли під варту закладчика наркотиків

29 Листопада 2021, 14:58

На Херсонщині під вартою опинився чоловік, який підозрюється у збуті психотропу.
Як повідомляє Херсонська обласна прокуратура, за клопотанням відомства суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою щодо 47-річного чоловіка. Він підозрюється у збуті особливо небезпечних психотропних речовин шляхом розміщення закладок у публічних місцях на території міста Херсона. (ч. 2 ст. 307 КК України).

У ході огляду за місцем мешкання підозрюваного виявлено близько 70 поліетиленових пакетиків «zip-lock» з розфасованими в них особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено, за зовнішніми ознаками схожими на PVP.
Досудове розслідування, що здійснюється СВ Херсонського РУП ГУНП в області, триває. Оперативний супровід – сектор кримінального розшуку Херсонського РУП ГУНП в Херсонській області.
Як повідомляли в поліції Херсонської області, правоохоронці нещодавно затримали «закладчика» наркотиків з міжрегіональними зв’язками.
«Закладчиком» виявився 47-річний житель Одеси. Чоловік пояснив, що приїхав на Херсонщину декілька днів тому, щоб виконати усі «замовлення» та зробити закладки.
Поліцейські з’ясували, що підозрюваний замовляв оптові партії наркотиків через чат-боті у месенджері «Телеграм». Після чого отримував дрібні замовлення та розповсюджував наркотики шляхом «закладок».