Більше ста дітей хворіють на COVID-19 у Генічеському районі (відео)

03 Листопада 2021, 23:37

ілюстраційна світлина, TIMESOFISRAEL

У Генічеському районі більше ста дітей хворіють на COVID-19, тому в місцевій адміністрації радять продовжити дистанційне навчання.

Про це повідомила заступниця голови Генічеської райдержадміністрації Гульнара Бекірова під час онлайн-конференції медіа-центру IPC-Генічеськ.

«Зараз у нас 112 дітей хворіє на ковід. Подивимось, в п’ятницю, яка буде статистика. Що ми будемо робити? Мабуть, ще на тиждень продовжимо дистанційне навчання», – розповіла Бекірова.

Рішення з цього питання прийматиме комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на найближчому засіданні у п’ятницю, 5 листопада.

Наразі в Генічеському районі 90% працівників закладів освіти провакциновані.

За її словами, навіть якщо в Херсонській області може спостерігатися певне зниження захворюваності COVID-19, це не означає якихось карантинних послаблень, місцевим жителям треба бути обережними та уникати місць масового скупчення людей.

Заступниця голови РДА подякувала усім медичним працівникам та вчергове закликала жителів району дотримуватися карантинних обмежень, берегти себе і близьких та вакцинуватися.

Як повідомлялось, раніше головний лікар Херсонщини Юрій Ромаскевич прогнозував незначне зниження захворюваності по області. Днями спостерігалось зниження кількості нових випадків COVID-19 за добу в Херсонській області.

У жовтні місяці у Генічеському районі зафіксували 2151 випадок COVID-19, з них 66 летальних, що свідчить про значне зростання рівня захворюваності на COVID-19.

З 2 листопада в Генічеську розпочав роботу ще один тимчасовий пункт щеплення від COVID-19 на території ринку «Північний» у мікрорайоні міста.

Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.