Через високий рівень захворюваності у Генічеській громаді продовжили дистанційку, очний формат навчання лише в трьох школах

07 Листопада 2021, 02:51

Дистанційна форма навчання продовжується до 12 листопада у школах Генічеської громади, крім трьох шкіл, де не були виявлені випадки захворювання на COVID-19.

Відповідне рішення ухвалила місцева комісія з ТЕБ та НС.

За офіційними даними, у закладах загальної середньої освіти достатньо високий рівень захворюваності та значна кількість контактних осіб з хворими родинами. При цьому відсутні випадки захворювань у селах Озеряни, Стокопані та Привільне, а 100% працівників навчальних закладів у цих селах провакциновані проти коронавірусної хвороби.

З понеділка, 8 листопада, гімназія в селі Стокопані, школи в селах Озеряни та Привільне розпочнуть навчання у звичному режимі. В усіх інших освітніх закладах громади продовжується навчання на дистанційній формі.

У свою чергу, Генічеська районна комісія з ТЕБ та НС радила продовжити дистанційне навчання в закладах загальної середньої освіти з 08 по 12 листопада.

Раніше заступниця голови Генічеської райдержадміністрації Гульнара Бекірова повідомляла, що в Генічеському районі більше ста дітей хворіють на COVID-19.

У жовтні місяці у Генічеському районі зафіксували 2151 випадок COVID-19, з них 66 летальних, що свідчить про значне зростання рівня захворюваності на COVID-19.

З 15 жовтня в Херсонській області встановлений червоний рівень епіднебезпеки.