У Генічеську затопило міський пляж (відео)

07 Жовтня 2021, 16:45

Вже майже тиждень на Азовському морі не вщухає штормова непогода. Сильний північно-східний вітер призводить до затоплення берегової зони.

Наразі у Генічеську затопило міський пляж. Про це інформує Новий Візит.

Кількаметрові хвили переливають морську воду через захисну бетонну споруду. Наразі повністю затоплена західна частина пляжу, що примикає до рибзаводу.

https://www.youtube.com/watch?v=sNMmOK7l-qs&feature=emb_logo

Тим часом, Херсонський обласний центр з гідрометеорології попереджає, що у п’ятницю, 8 жовтня, по Херсонській області очікується: Вдень пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпечності – жовтий).

Надзвичайна пожежна небезпека (5 класу): в південно-західній частині, на півночі, сході, в центрі та на півдні області (в районах метеостанцій: А Херсон, М Бехтери, М Велика Олександрівка, М Нижні Сірогози, Каховська ГМО та М Асканія Нова). Висока пожежна небезпека (4 класу): на крайньому півдні та в Приазов’ї (в районі метеостанцій: МГ Хорли та МГ Генічеськ).
По місту Херсону: Вдень пориви вітру 15-20 м/с (I рівень небезпечності – жовтий).
Надзвичайна пожежна небезпека (5 класу).
Нагадаємо, до 1 листопада триває фотоконкурс «Погодні явища Херсонської області», який проводиться з нагоди святкування 100-річчя національної гідрометеорологічної служби України (19 листопада 2021року). На світлинах повинні бути відображені різні погодні, оптичні, гідрологічні явища. Детальніше про конкурс за посиланням.