За тиждень COVID-19 забрав життя 9 жителів Генічеського району

11 Жовтня 2021, 15:45

Протягом минулого тижня на території Генічеського району виявили 312 нових випадків коронавірусної хвороби, з них 9 летальних, що свідчить про значне зростання рівня захворюваності на COVID-19 та погіршення епідситуації.

Про це повідомила заступниця голови райдержадміністрації Гульнара Бекірова під час онлайн-наради 11 жовтня.

В інфекційному відділенні Генічеської районної лікарні на лікуванні знаходиться 40 осіб. З них: кисневозалежні – 35 осіб,
в тяжкому стані – п’ять осіб.
Показник захворюваності на 100 тисяч населення по Херсонській області – 565 , по Генічеській територіальній громаді – 543 , по Новотроїцькій ТГ- 189 , по Іванівській ТГ- 521, по Нижньосірогозській ТГ – 129.
На території району безперебійно працюють два центри вакцинації та 19 пунктів щеплення в населених пунктах району.
За даними ХОДА, за минулу добу в Херсонській області виявили 374 нових лабораторно підтверджених випадки захворювання на COVID-19, з яких 9 в Генічеському районі.
Раніше міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко підтвердив, що Херсонська область формально вже відповідає червоному рівню епідемічної небезпеки.

Як повідомлялось, регіональна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ввела додаткові карантинні обмеження з 6 жовтня у Каланчацькій, Генічеській, Новокаховській, Олешківській та Херсонській територіальних громадах.

Докладніше про захворюваність та вакцинацію від COVID-19 – за посиланням: https://bit.ly/2Rr4iW5.
Отримуйте інформацію щодо вакцинації проти COVID-19 з надійних джерел:
◾ вебсайту МОЗ https://moz.gov.ua/,
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.