У Києві проходить четверта конференція National Media Talk (онлайн-трансляція)

16 Вересня 2021, 15:29

Четверту національну розмову про медіа National Media Talk відкрили директорка Інтерньюз Нетворк Джилліан Маккорман та виконуюча обов’язки директора Регіональної Місії Агентства США з міжнародного розвитку в Україні та Білорусі Сюзан К.Кутор.

Трансляції заходу відбувається на Фейсбук-сторінці National Media Talk.
«Ми зібрали стільки експертів та журналістів тому, що нам потрібно поговорити. Перед нами стоїть чимало викликів», – розповіла Джилліан Маккормак. Вона також зазначила, що цьогорічна конференція присвячена аналізу стану України, ролі медіа як каталізатора розвитку громад, а також – суспільного мовлення.
«Я оптимістка щодо майбутнього України», – зазначила Сюзан К. Кутор, позитивно оцінюючи ситуацію з медіа в країні.
National media talk об’єднує провідних журналістів, редакторів та медіа менеджерів з усієї країни для відвертого і продуктивного діалогу щодо якості контенту, журналістських стандартів, професійних викликів в умовах гібридної війни та в епоху постправди, а також ефективних засобів державного і професійного регулювання медіа.
Національна конференція відбувається вчетверте за підтримки проекту USAID «Медійна програма в Україні», що реалізується міжнародною організацією Internews.
Internews – це міжнародна некомерційна організація в галузі розвитку незалежних медіа з адміністративними центрами в Каліфорнії, Вашингтоні та Лондоні. Місія Internews полягає в тому, щоб шляхом зміцнення місцевих медіа по всьому світу, дати людям новини та інформацію, яких вони потребують, створити можливості залучення ресурсів та громадян для того, щоб їхні голоси були почуті. В Україні Internews є основним гравцем у сфері розвитку незалежного медіа простору з 1993 року. Основними партнерами Internews є провідні медіа організації, телерадіомовники, асоціації та інститути з розвитку незалежних медіа.