У Генічеську до Дня міста проведуть конкурс дитячих малюнків

03 Вересня 2021, 11:20

До Дня міста у Генічеській громаді організовують конкурс дитячих малюнків. Взяти участь можуть діти від 6 до 14 років. Роботи приймають до 18 вересня. Автори найкращих малюнків у трьох вікових категоріях отримають подарунки, а їхні роботи будуть прикрашати локацію під час святкування.

Як повідомляють у міськраді, конкурс організовує Дитячо-юнацька  бібліотека, тема конкурсу: «З Днем народження, мій Генічеськ!». Кураторка – художниця Лілія Конєва.
Малюнки будуть оцінюватись у трьох вікових категоріях:
1 категорія: від 6 до 8 років,
2 категорія: від 9 до 11 років,
3 категорія: від 11-14 років.

Вимоги до конкурсних робіт:

Конкурсні роботи можуть бути виконані на форматі бумаги А3 в будь-якому запропонованому напрямку: графіка, живопис та змішані техніки. Можна використовувати: акварель, гуаш, пастель або олівці.

На зворотній стороні малюнку (в правому куті)  зазначити:
– прізвище,  ім’я, по батькові дитини,
– вік,
– назву садочку або учбового закладу;
– номер телефону.
Кінцевий термін подання робіт на участь у конкурсі –  18 вересня 2021 р.

Конкурсні роботи  подаються особисто учасником або його офіційним представником   до Дитячо-юнацької  бібліотеки Генічеської міської  ради  за адресою: місто Генічеськ, проспект Миру, 42Б , 3 8:00 до 16:00, перерва з 12:00 до 13:00, з понеділка по п’ятницю.

Оцінювання малюнків відбудеться 19 вересня.
Склад журі: Григор’єв С.С., Проскурня М.Ю., Коренкова А.Г.
За результатами конкурсу визначаються переможці у трьох вікових групах , додатковий призер – «Приз глядацьких симпатій»- той учасник, робота якого набере найбільшу кількість уподобань на виставці на День міста.

Як повідомлялось, 236-річчя міста Генічеськ святкували з урахуванням карантинних обмежень.

Також минулого року пройшла акція«Прикрасимо місто разом!», також присвячена Дню міста Генічеськ. Місцева художниця Лілія Конева виступила з ініціативою розпису зупинок громадського транспорту.

Нагадаємо, Генічеськ — місто районного значення на півдні України, районний центр Генічеського району Херсонської області. Місто засноване 24 вересня 1784 року.