ЦВК зареєструвала 13 кандидатів у народні депутати України на виборчому окрузі № 184

28 Вересня 2021, 20:21

28 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала ще одну кандидатку у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України 31 жовтня 2021 року.

Про це повідомляє пресслужба секретаріату комісії.

Список кандидатів поповнила Ганна Живцова від політичної партії Антона Яценка.

Раніше ЦВК вже зареєструвала 12 кандидатів у народні депутати України в ОВО № 184 – Катерину Одарченко, Андрія Помазана, Ігоря Токовенка, Олега Баркаренка, Геннадія Лагуту, Сергія МатвійчукаТетяну ЛазаревуВолодимира БериславськогоІгоря ЙосипенкаМихайла МельникаМаксима НегроваСергія Козиря.

Нещодавно ЦВК затвердила єдиний кошторис видатків окружної виборчої комісії ОВО № 184 для підготовки та проведення проміжних виборів народного депутата України.

Згідно календарного плану, який затвердила ЦВК, претенденти на мандат можуть подавати документи до ЦВК для реєстрації кандидатом у народні депутати з 1 по 30 вересня включно.

Як повідомлялось, спостерігачі громадянської мережі ОПОРА виявили білборд без вихідних даних зі згадкою імені голови ОДА та кандидата у народні депутати по округу №184 Сергія Козиря.

ОПОРА виявила ознаки непрямого підкупу виборців під час концерту з одним із кандидатів.

Нагадаємо, 31 жовтня 2021 року відбудуться проміжні вибори народних депутатів у двох виборчих округах: № 184 (м. Нова Каховка, Херсонська область) та № 197 (м. Золотоноша, Черкаська область). Вибори призначені у зв’язку з тим, що народний депутат Ігор Колихаєв за результатами місцевих виборів 2020 року став міським головою міста Херсон, а народний депутат Олександр Скічко був призначений головою Черкаської ОДА.