Присиваська сільрада працює у форматі відкритого офісу (відео)

25 Вересня 2021, 18:08

У Присиваській громаді чиновники працюють у форматі «відкритого офісу»: у кабінетах співробітників сільради прозорі двері.

Співробітники Присиваської сільради на Херсонщині працюють у кабінетах з прозорими дверима та з відеоспостереженням. У цьому пересвідчилися учасники «ТавріяМедіаКемп» під час візиту до Присиваської громади під час інформаційного туру “Чому потрібні реформи на локальному рівні – погляд із Таврії”.
«Відкритий офіс – це також ступінь відкритості влади: ми нічого не приховуємо, ми є максимально відкриті для наших громадян. Це також робить нашу роботу ефективнішою. Так відвідувач підійшов до дверей і бачить, чи в кабінеті вільно і він може зайти поставити запитання або отримати якусь адміністративну послугу, або ж людина зайнята і є інші відвідувачі», – розповіла заступниця голови Присиваської громади Таміла Зозулінська.

Як повідомлялось, у Присиваській громаді вже втретє реалізується Бюджет участі. На конкурс місцеві жителі подавали проєкти, результати яких приносять користь громаді. 

Нагадаємо, з 22 по 25 вересня в Херсонській області відбувся «ТавріяМедіаКемп» у межах проекту «Підтримка та розвиток регіональної медійної мережі «МедіаПроРеформа» (Схід-Захід-Південь-Центр)» Центру інформаційних досліджень «Меридіан» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.