Поліцейські затримали чоловіка, який погрожував підірвати будинок у Генічеському районі

13 Вересня 2021, 17:26

Ілюстративне фото: відкрите джерело з Мережі.

Після перемовин поліцейські затримали чоловіка, який погрожував підірвати власний будинок у селищі Іванівка Генічеського району.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

“В ході тривалих перемовин та завдяки злагодженій роботі усіх підрозділів, які були задіяні на місці події, поліцейським вдалося переконати чоловіка віддати небезпечний предмет. Громадянина затримали. В ході огляду у його кишені поліцейські знайшли ще одну гранату РГД-5”, – розповів начальник Генічеського районного відділу поліції Сергій Балута.

За інформацією правоохоронців, у селищі Іванівка 45-річний чоловік забарикадувався в будинку та погрожував підірвати оселю.
Чоловік проживає з дружиною та чотирма дітьми. Під час сімейної сварки підозрюваний взяв предмет, схожий на гранату, та почав погрожувати рідним. Після чого жінка та діти вийшли з будинку та викликали поліцію. Загрози їх життю та здоров’ю немає. Чоловік зачинився на другому поверсі будинку і відмовлявся виходити.
Наразі поліцейські проводять огляд домоволодіння підозрюваного на предмет виявлення інших заборонених предметів. Тривають слідчі дії.

За даними Херсонського главку поліції, упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 506 звернень.

Зареєстровано три ДТП з потерпілими, внаслідок яких три людини травмовані. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 97 адміністративних протоколів, з них 8 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.
Як повідомлялось, нещодавно у місті Генічеськ обікрали магазин: невідомі зламали двері магазину, викрали ноутбук та 15 тисяч гривень.