Поліцейські виявили 72 кущі коноплі в Генічеському районі

17 Вересня 2021, 12:10

Під час комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання на території Генічеського району правоохоронці двічі виявляли насадження кущів коноплі (загалом 72 рослини) та задокументували факт незаконного поводження з боєприпасами. Двом громадянам повідомлено про підозру у вчиненні ними злочинів.
Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Відпрацювання проводили в Іванівці та Нижніх Сірогозах. Особлива увага поліцейських приділялась забезпеченню безпеки громадян, насамперед дітей, у місцях масового відпочинку та перебування громадян, попередженню та припиненню правопорушень, виявленню осіб, які розшукуються за скоєння кримінальних правопорушень, а також стабілізації оперативної обстановки.
У профілактичних заходах були задіяні працівники поліції, представники органів місцевого самоврядування, а також члени громадських формувань. В середньому за добу залучалось 38 поліцейських, які входили до складу 7 автопатрулів і 6 піших нарядів.
Під час проведення заходів правоохоронці здійснили перевірку 30 місць масового відпочинку, серед яких лісопаркові зони, готелі, санаторії, бари та нічні клуби, дитячі санаторії-профілакторії та інші заклади для відпочинку дітей.
Крім того, працівники поліції перевірили власників зброї, громадян, які перебувають на спецобліку поліції: раніше судимих, осіб, які перебувають під формальним наглядом та сімейних насильників. Також увага правоохоронців була приділена протидії торгівлі у невстановлених місцях і контролю за дотриманням правил карантину.
За час відпрацювання поліцейські склали 84 адміністративні матеріали, з яких:
16 – за керування транспортним засобом без відповідних документів;
14 – за порушення правил щодо карантину людей;
3 – за розпивання алкоголю в заборонених законодавством місцях;
3 – за куріння у заборонених місцях.
Разом з тим, у місті Генічеськ співробітники Генічеського райвідділу Управління СБУ в Херсонській області провели антитерористичну перевірку об’єкту. За інформацією видання Новий візит, на Генічеській автостанції працювали силовики, рятівники та медики.