На півдні України військові тренувалися відбивати авіаційний напад (відео)

02 Вересня 2021, 14:56

На одному з полігонів бойової підготовки, що на півдні країни, особовий склад зенітно-ракетних підрозділів вдосконалював свої навички з протиповітряної оборони. Військові відпрацювали наведення на цілі повітряного противника, а також завдання з підтримки наземних сил, відбиття повітряного нападу умовного противника та прикриття важливих державних об’єктів.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

“Під час тренування бойові обслуги зенітно-ракетних комплексів “Бук”, “Оса“ та С-300 відпрацювали низку завдань із протиповітряного прикриття угрупування військ та важливих об’єктів інфраструктури в режимі максимально наближеному до бойового”, – розповів командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

В ході практичної фази навчань засоби протиповітряної оборони відпрацювали питання наведення на цілі повітряного противника, а також відпрацювали завдання з підтримки наземних сил, відбиття повітряного нападу умовного противника та прикриття важливих державних об’єктів.

Як повідомлялось, нещодавно поблизу Криму українські спецназівці тренувалися знищувати терористів.

на початку серпня українські військові провели низку тренувань із застосуванням резерву на постах спостереження, що розташовані вздовж адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим.

Снайпери зі складу підрозділів угруповання військ, яке виконує бойові завдання на адмінмежі з тимчасово окупованою територією АР Крим, проводять заняття зі стрілецької підготовки.