Херсонець намагався вкоротити собі віку на нещодавно відкритому мостопереході (відео)

01 Вересня 2021, 15:05

Херсонські патрульні поліцейські завадили спробі самогубства, яке хотів скоїти мешканець міста на нещодавно відкритому мостопереході між мікрорайонами ХБК і Таврійський.

Про це повідомили в патрульній поліції Херсонської області.

Поліцейських викликала жінка, яка з вікна авто побачила, що на мосту стоїть чоловік з явним наміром стрибнути звідти. На місці події інспектори Олександр Скоробагатий та Максим Шешеня відволікали чоловіка питаннями, а в цей час їхній напарник Павло Харуца схопив чоловіка за руку. Таким чином поліцейські завадили херсонцю стрибнути.
У містянина поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Він розповів, що вирішив скоїти самогубство через сварку з дружиною.
Патрульні заспокоїли 30-річного херсонця та доправили до відділку поліції. Туди викликали й карету швидкої допомоги. Лікарі чоловіка ушпиталили.

Нагадаємо, перший з’їзд першого пускового комплексу мостопереходу, який будувався зі скандалами майже 10 років, відкрили у день 30-річчя Незалежності України.

Як повідомлялось, нещодавно у плавнях поблизу Херсона поліцейські виявили посів елітних конопель на два мільйони гривень.