Стало відомо, де і коли проходитиме Koktebel Jazz Festival у 2022 році

20 Вересня 2021, 10:32

Організатори Koktebel Jazz Festival повідомили про місце проведення Кримського фестивалю у 2022 році.
Про це повідомляє сайт IPC-Генічеськ з посиланням на сторінку фестивалю у Фейсбуці.
Як стало відомо, наступний Koktebel Jazz Festival відбудеться на Арабатській Стрілці, де він проходив цього року.
“Раді анонсувати, що у 2022 році фестиваль повернеться до звичного формату декількох сцен біля самого моря, але в дуже теплій і затишній локації на Арабатці (в який саме – поки що секрет;) з великим вибором варіантів поселення на різний смак, включно з кемпінгом. Просто зараз вже домовляємося про участь декількох дуже цікавих міжнародних хедлайнерів. Отож зустрічаємося 7 – 10 вересня 2022!”, – зазначили організатори.

З деталями можна ознайомитись за посиланням.
Як повідомлялось, у 2021 році 18-й Koktebel Jazz Festival проходив з 29 серпня по 5 вересня на Арабатській Стрілці за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».
Більше ніж 150 музикантів взяли участь у Фестивалі. Новий формат, який поєднав сам фестиваль і творчі резиденції, дозволив зібрати не тільки  музикантів, а також художників та літераторів, акторів та режисерів, провести конкурс юних музикантів, подивитись найкраще нове українське кіно, долучити до творчості через участь в майстер-класах місцевих мешканців і відпочиваючих.
В лайн-ап Koktebel Jazz Festival: Arabatka, як і на більшості інших українських фестивалів цього року, через карантинні обмеження більшою частиною були запрошені українські виконавці. Але також взяли участь гурти з США та Канади. Публіка активно реагувала на виступи Вагоновожатые, Atomic Simao, Adm:t, Dudu Band, Janket, Ketrah, The Velvet Sun, Майка Кауфмана-Портнікова, Heidi Rae та інших колективів. Жанри теж визначалися різноманітністю. Від рафінованого бенду Андрія Соловйова до невгамовних панків Кукли Клауса.

Президент фестивалю Лілія Млінарич, відзначила, що Джаз Коктебель вперше після окупації настільки близько повернувся до Криму та подякувала щасливцевській публиці за надзвичайно теплий прийом.

Koktebel Jazz Festival: Arabatka відвідало більше 10 тисяч людей.