ЗСУ провели тренування на адмінмежі з Кримом

04 Серпня 2021, 12:44

Українські військові провели низку тренувань із застосуванням резерву на постах спостереження, що розташовані вздовж адміністративного кордону з тимчасово окупованою територією АР Крим.
Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

“Постійні навчання та тренування є звичайною справою для воїнів-десантників, які входять до складу, підпорядкованого Командуванню, угруповання військ, що несе бойову службу на південному напрямку”, – зазначив командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача, у ході тренувань “крилаті піхотинці” відпрацювали дії на спостережних постах та їхнє посилення підрозділами резерву, що за задумом, за підтримки артилерії знищують живу силу умовного противника, діставшись визначеного рубіжу.
Під час тренувань десантники долали різні перешкоди та займали позиції на складних ділянках місцевості.
Наприкінці липня в рамках проведення тактичних навчань підрозділів протиповітряної оборони, що виконують завдання на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, відбулося тренування бойових розрахунків зенітних ракетних комплексів «Бук» із відбиття авіаційного удару умовного противника.