На Херсонщині продовжують традицію перевезення смугастих вантажів флотом. 13 та 14 серпня на вантажному причалі філії «Голопристанська» ТОВ СП «НІБУЛОН» відбувається завантаження несамохідного судна компанії 350 тоннами херсонських кавунів, зібраних з полів місцевих господарств. 

Про це повідомили у ТОВ СП «НІБУЛОН». 

“Києве, зустрічай: найкращі кавуни в світі – з Голопристанщини! “Баржа 2021. Завтра 5-тий рік поспіль відправляємо баржу з кавунами”, – написав у Фейсбуці журналіст Віктор Шаманський.

Як повідомили у «НІБУЛОНі», 14 серпня несамохідне судно NBL-003 разом з буксиром «Нодарі Чантурія» вирушить у п’ятий ювілейний смугастий рейс, а вже 20 серпня вантаж прибуде на перевантажувальний термінал ТОВ СП «НІБУЛОН» у Переяславі. Звідти солодкі ягоди потраплять прямісінько до торговельних залів столичних супермаркетів торгової мережі «Сільпо» підприємства «Fozzy Group». 

Перевезення херсонських ягід вже стало доброю традицією для компанії та довгоочікуваною подією для жителів столиці. П’ятий рік поспіль смачні херсонські кавуни відправляються до Києва безпосередньо «НІБУЛОНівським» флотом. А свій початок традиція бере з 2017 року, коли компанія долучилася до пілотного проєкту Агентства США з міжнародної допомоги USAID «Створення ефективного логістичного ланцюга постачання плодово-овочевої продукції». Тоді вперше за останні 15 років від причалу у Голій Пристані відчалило несамохідне судно з 300 тоннами солодкої ягоди. Ця подія буквально підірвала інформаційний простір і стала топ-новиною інформагенцій та соціальних мереж, а «кавуни з баржі» в супермаркетах були просто нарозхват. Не менш масштабними були всі наступні відправки баштанних.