З дитячого табору в Генічеській громаді втекла 12-річна дівчинка-сирота

06 Серпня 2021, 11:44

За останню добу на території Херсонської області працівники ювенальної превенції розшукували п’ятьох зниклих безвісти дітей віком від 8 до 17 років. Зокрема, поліцейські шукали 12-річну дівчинку-сироту з Дніпропетровської області, яка самовільно пішла з дитячого табору в Генічеській громаді.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції за годину встановили місцезнаходження дівчинки. Вона гуляла містом, з нею було все добре. З дитиною ювенальні поліцейські провели виховну бесіду.

Загалом, поліцейські встановили місцезнаходження усіх п’ятьох неповнолітніх, з якими все добре.

За інформацією правоохоронців, упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 665 звернень.

Зареєстровано 5 ДТП з потерпілими, внаслідок яких 7 осіб травмовано. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 155 адміністративних протоколів, з них 9 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Як повідомлялось, за червень та липень у Херсонській області за бюджетні кошти відпочили понад дві тисячі дітей пільгових категорій.