У Генічеському районі провели паради у вишиванках (відео)

25 Серпня 2021, 10:00

Фото: СБУ.

24 серпня у Генічеському районі пройшли урочистості з нагоди відзначення 30-річчя Незалежності України.

Так, у місті Генічеськ організували ходу у вишиванках, виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та святковий концерт.

https://www.youtube.com/watch?v=mgsourAiTyw

“Ми усі з хвилюванням та гордістю відзначаємо День Незалежності України! Омріяна нашими дідами, оспівана в піснях та окроплена кров’ю кращих синів Вітчизни державна Незалежність стала для кожного українця справжньою національною ідеєю. Миру нам усім, злагоди та процвітання в успішній, цілісній та рідній Україні! З Днем Незалежності! Слава Україні!», – зазначив голова районної державної адміністрації Сергій Олефіренко у своєму привітанні до співгромадян.
Тим часом, 24 серпня урочисту ходу провели й у Нижньосірогозькій громаді. Жителі селища, старостинських округів, військовослужбовці Військ «Південь» та гості Сірогозщини зібралися у центрі громади, де відбулось культурно-мистецьке свято «Ти у мене єдина».

фото: Нижньосірогозька селищна рада

Під час урочистого заходу, присвяченому 30-й річниці Незалежності України, в Нижньосірогозькій громаді розгорнули державний прапор довжиною 26 метрів та шириною 1,5 метри. Цей стяг потрапив у започатковану Книгу рекордів Нижньосірогозької громади як «Найдовший прапор громади».

фото: Нижньосірогозька селищна рада

Всіх учасників свята привітав селищний голова Дмитро Такаджи. Який побажав всім мирного неба, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя і достатку у кожній оселі, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та Нижньосірогозької громади.
Він подякував хліборобам, освітянам, працівникам охорони здоров’я та культури, спортсменам і підприємцям, військовим, волонтерам усім тим, хто своєю щоденною, наполегливою працею прославляє та збагачує Сірогозщину і нашу державу.
Цього року в межах відзначення 30-річчя незалежності України відбуваються святкові заходи по всій країні, які розпочалися 22 серпня і триватимуть до 24 серпня. Всі вони об’єднані гаслом «Ти у мене єдина».