Школа блогерів у Приморську: Жителів Херсонської та Запорізької областей запрошують на навчання

28 Серпня 2021, 11:37

Центр близькосхідних досліджень (AMES) у рамках проекту “Попередження конфліктів у Південній Україні“, здійснюваного за сприяння National Endowment for Democracy, оголошує набір до цьогорічної Південної школи блогерів.

Про це сайту IPC-Генічеськ повідомили організатори заходу.

Заняття відбудуться 06-08 вересня у місті Приморськ Запорізької области, організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників.

До участи запрошуються насамперед мешканці Запорізької та Херсонської областей (пріоритетом є південні райони, що межують з територією тимчасово окупованої АР Крим), які вже є блогерами або ж прагнуть ними стати.

Учасники Школи протягом двох днів інтенсивного навчання, за сприяння експертів та запрошених тренерів з комунікації, отримають теоретичні знання та практичні навички зі створення, ведення та популяризації власного блогу, зі створення і просування в інформаційному просторі контенту, орієнтованого на висвітлення місцевої проблематики, на сприяння розвитку, інформаційну адвокацію своїх місцевих громад: висвітлення історії, сьогодення, перспектив, безпеки, культури, соціальних питань тощо.

Критеріями відбору є наявність відповідного досвіду та/чи мотивація, громадянська активність, бачення шляхів використання набутих знань і навичок.

Для реєстрації на конкурс потрібно заповнити анкету ТУТ

Контактна інформація
Сергій Данилов, керівник проекту: sdanylov@gmail.com