На Херсонщині відкрилась чергова поліцейська станція з системою відеоспостереження

03 Серпня 2021, 19:35

На території Чулаківської територіальної громади Скадовського району запрацювала поліцейська станція, яка обслуговуватиме майже п’ятитисячне населення п’яти навколишніх сіл.
“Тепер жителі Чулаківської територіальної громади зможуть оперативно отримати вчасну та якісну допомогу від поліції та вирішити усі нагальні проблеми на місці”, – зазначив під час відкриття станції заступник начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Денис Захарченко.
Поліцейські станція знаходиться в окремому приміщенні, зусиллями місцевої влади в робочому кабінеті дільничного офіцера поліції зроблений ремонт, створені всі умови для комфортної роботи, наявна комп’ютерна та оргтехніка. Також станція обладнана системою відеоспостереження, до якої приєднані 20 відеокамер, розташованих у населених пунктах територіальної громади. Зображення з них виведено на 3 монітори і дільничний офіцер поліції може постійно відслідковувати оперативну обстановку на місцях та запобігати вчиненням правопорушень.
Всього на Херсонщині функціонує 21 постійна діюча поліцейські станція та чотири тимчасових, які працюють на морських узбережжях під час курортного сезону.

Як повідомлялось, поліцейські станції: Залізний Порт, Лазурне, Хорли та Арабатська стрілка діятимуть протягом усього курортного сезону. Щодня на службу заступають близько 400 правоохоронців.

Громадський порядок і безпеку на курортах Херсонщини підтримують цілодобові поліцейські піші, авто і велопатрулі.