На Арабатській Стрілці прибирають медуз і грейдерують вулиці

06 Серпня 2021, 10:06

На пляжі бази відпочинку «Арабатська Стрілка» вкотре збирали медуз. У КП «Комунсервіс» виділили для цього трактор з причепом. Мешканці Генгірки допомогли ручною працею.

Про це повідомили в Генічеській міськраді.
За словами директора КП «Комунсервіс» Олексія Коновалова, працівників у його підприємстві не так багато, тому допомогу з боку місцевих мешканців чи відпочивальників вони приймають з радістю. Тим паче, що користь від такої роботи обопільна.
Медузи, особливо, біля берега, на жаль, ще є. Так буде, доки не зміниться вітер. Поки ж їх доводиться збирати.
Виконують у «Комунсервісі» й інші роботи. Вчора, наприклад, бензокосою обкошували узбіччя вулиці Миру у селі Щасливцеве.

Крім того, як підсохли приморські піщані вулиці, у селі Стрілкове почалось грейдерування. Виконує його автогрейдер КП «Комунсервіс» Генічеської міської ради, за кермом якого працює Олександр Клеба.

Проконтролювати початок робіт особисто виїхав Генічеський міський голова Олександр Тулупов.
Наразі грейдер працює на проході до моря, через який ходять місцеві і відпочиваючі з чотирьох вулиць села. На місці, де ще недавно були великі ями, тепер рівна поверхня.

Як повідомлялось, нещодавно 11 га землі на території Арабатської Стрілки обробили проти комарів.

Поновлення грейдування вулиць на Арабатській Стрілці та боротьба з комарами – такі питання, серед іншого, адресували місцеві жителі до голови громади Олександра Тулупова під час онлайн-конференції Медіа-центру IPC-Генічеськ.