Місцеві ЗМІ знов повідомляють про вивезення піску з Арабатської Стрілки

11 Серпня 2021, 16:25

Фото: Поліція Херсонської області.

Генічеський інтернет-портал Новий візит повідомляє про вивезення піску з узбережжя, що на початку коси Арабатська Стрілка.

“Пройшов лише місяць після нашої останньої публікації, а добре відомі генічеські ділки знову приступили до вивозу піску з берегової зони на початку Арабатської Стрілки.

Схема таж сама. Серед білого дня в автомобіль “Москвич” з причепом наймані працівники вантажать пісок і вивозять його для реалізації. Масштаби розкрадання піску можна назвати промисловими, бо вивозиться він хоч і невеликими партіями, але систематично”, – пише видання Новий візит.

10 липня в роботу ділків втрутилися спортсмени кайт-школи, що знаходиться поруч. Вони наполегливо попросили чоловіків залишити берег моря і не руйнувати його.

Офіційних коментарів від представників місцевої влади щодо цих подій поки немає.

Як повідомлялось, 21 травня на позачерговій сесії Генічеської міської ради розглядали питання, яке стосувалося піску на Арабатській Стрілці.

Раніше місцеві жителі Арабатської Стрілки повідомляли у соцмережах про вивоз піску з пляжу.
Цю тему також на сесії підняв депутат міської ради Руслан Бекіров. Голова громади Олександр Тулупов відповів, що “ми цим не займаємось”.