29 серпня на Арабатській Стрілці стартує Koktebel Jazz Festival

28 Серпня 2021, 15:26

Koktebel Jazz Festival 2021 вiдбудеться у селi Щасливцеве на Арабатськiй Стрiльцi у Генiчеському районi. Фестиваль стартує у неділю, 29 серпня.

Про це йдеться на сторінці фестивалю у Фейсбуці.
У фестивалі візьмуть участь більше ніж 100 музикантів та більше ніж 50 яскравих музичних проєктів з різних міст України. 18-й Джаз Коктебель доєднає до формату музичного фестивалю формат арт-резиденцiй.
“Цей Koktebel Jazz Festival не буде звичайним. Ми хочемо розвивати справжнє творче комьюніті і працюємо над тим, щоб створити найкращі для цього умови. Ми з нашими партнерами – Проєктом USAID “Економічна підтримка Східної України” та Leo Burnett Ukraine створили спеціальний формат Koktebel Arabatka Residence. Це Koktebel Jazz Festival i 7 творчих резиденцій. Кожна х них особлива. У кожної є своя творча концепція і арт-куратор, який її запропонував”, – зазначають організатори.
З переліком арт-резиденцiй можна ознайомитись за посиланням.
“На великій сцені у парку будуть проходити джазові концерти та концерти нової української музики. А на березі моря в затишному Long Island Bar розташується фантастична арт-резиденція Koktebel Imaginarium Residence. Вдень тут будуть проходити цікаві майстер класи, ввечері грати вулична музика, а вночі почнуться дивовижні вечірки з найкращими діджеями, феєричні перформанси та вогняні шоу”, – розповідають організатори фестивалю.
Для того, щоб дізнатися більше про фестиваль та розклад заходів переходьте за посиланням.