Головнокомандувач ЗСУ перевірив військові частини на адмінмежі з Кримом

28 Серпня 2021, 07:29

Головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Валерій Залужний та командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв ознайомилися з оперативною обстановкою в угрупованні військ “Південь”.
Про це повідомляє пресслужба угруповання військ “Південь”.

В рамках робочої поїздки було перевірено стан управління підрозділами та виконання ними завдань на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.
Окрім того, генерали поспілкувались з особовим складом.
Як повідомлялось, снайпери зі складу підрозділів угруповання військ, яке виконує бойові завдання на адмінмежі з тимчасово окупованою територією АР Крим, проводять заняття зі стрілецької підготовки.
на Херсонщині тривають планові тренування підрозділів Сил спеціальних операцій Збройних Сил України зі складу угруповання військ, яке несе бойову службу на адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим.
Минулого місяця у декількох південних областях України відбулись масштабні контрдиверсійні навчання за ініціативи СБУ та із залученням спецпризначенців Служби безпеки Україні, Нацгвардії, військових, поліції.
У червні наземний, повітряний та морський компоненти угрупування військ, яке підпорядковане Командуванню об’єднаних сил Збройних Сил України, провели тактико-спеціальні навчання.