У Херсоні відкриють регіональний офіс проєкту USAID “Демократичне врядування у Східній Україні”

14 Липня 2021, 17:27

У вересні планується відкриття регіонального офісу проєкту USAID “Демократичне врядування у Східній Україні” в Херсоні.

Про це розповіла регіональна директорка офісу проєкту “Демократичне врядування у Східній Україні” Ольга Пономарьова під час зустрічі із заступником голови облдержадміністрації Миколою Якименком, повідомили в прес-службі ХОДА.

Ольга Понамарьова зазначила, що діяльність проєкту націлена на покращення надання послуг для населення. Наразі USAID почав співпрацю з Херсоном, однак, найближчим часом планується залучати до співпраці й інші населені пункти Херсонщини.

На зустрічі, зокрема, обговорили проєкт з оснащення центрів надання адміністративних спеціальним обладнанням, яке дозволить людям з вадами слуху вільно спілкуватися.

“Команда ОДА має ще багато ідей, які можна реалізувати спільно у співпраці з проєктом  USAID “Демократичне врядування у Східній Україні”. Тому надіємося на плідну та результативну співпрацю”, – наголосив Микола Якименко.

Проєкт USAID “Демократичне врядування у Східній Україні” -це п’ятирічний проект направлений на зростання суспільної впевненості та довіри між громадянами та органами влади на сході країни.

Як повідомлялось, проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» проводить конкурс заявок на отримання грантів для розвитку та підтримки туризму Генічеського та Каховського районів Херсонської області.

Агентство США з міжнародного розвитку USAID передало КПВВ «Каланчак» та «Чонгар», а також центрам надання адміністративних послуг, що на адмінмежі з незаконно анексованим Росією Кримом, 25 тисяч захисних масок з метою убезпечення працівників служби надання послуг та підтримки.