На Арабатській Стрілці проведуть черговий фестиваль вина та сиру

30 Липня 2021, 15:10

Черговий фестиваль-ярмарок крафтових виробників вина, сиру та меду проходитиме 13-14 серпня у парку села Щасливцеве на Арабатській Стрілці. Захід організовують виконком Генічеської міської ради та Асоціація гостинності Генічеського району.

Як повідомили організатори, фестиваль має за мету популяризацію культури споживання продукції вітчизняних виробників, підвищення популярності гастротуризму.

“У зазначені дати на Арабатській Стрілці і в місті Генічеськ перебуватиме велика кількість туристів з усіх регіонів України, попит на вашу продукцію буде високим. На гостей заходу чекатиме дегустація вин та різноманітних смаколиків, а також ярмарок-продаж виробів народних умільців. Тож давайте гідно представимо локальний гастрономічний потенціал для наших гостей!”, – зазначили організатори.
Хедлайнер щорічного гастрономічного фестивалю – ярмарку “Вина та сиру 2021” — харківський рок-гурт «Село і люди», в репертуарі якого кавер-версії англомовних хітів.
Як повідомлялось, перший фестиваль-ярмарок «Вина та сиру», який проходив у кінці серпня в селі Щасливцеве на Арабатській Стрілці, відвідали 2000 гостей. На фестивалі було продегустовано та продано 200 літрів вина, 100 кілограмів сиру з‘їли та реалізували.

Нагадаємо, фестиваль «Koktebel Jazz Festival», який заснували 18 років тому в кримському Коктебелі, в цьому році відбудеться на Арабатській Стрілці з 29 серпня по 5 вересня.