Генічеські організації, які працюють із уразливими категоріями населення, можуть отримати грантову підтримку

04 Липня 2021, 14:45

До 7 серпня триває подання заявок на отримання грантів для неурядових організацій, які працюють із уразливими категоріями населення, та діють у Донецькій та Луганській областях, а також у містах Бердянськ, Мелітополь та Генічеськ.

Про це йдеться в оголошенні конкурсу на сторінці у Фейсбуці організатора конкурсу – Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» (Проєкт USAID).

Для отримання пояснень та/або відповідей на запитання, що виникають у потенційних заявників, 09 липня о 10.00 год. відбудеться презентація грантового Конкурсу в онлайн-режимі. Усі бажаючи можуть приєднатися, зареєструвавшись за посиланням https://forms.gle/degtgT76sGAfUF6h7.

З деталями конкурсу можна ознайомитись за посиланням.

Усі заявники на конкурс повинні мати юридичну адресу в Донецькій та/або Луганській областях України, та/або у містах Бердянськ, Мелітополь та Генічеськ, їх приміщення та активи повинні бути розташовані у вищезазначених локаціях.

Пріоритетними групами вразливого населення є: жінки віком від 55 років/чоловіки віком від 60 років; ветерани та ветеранки АТО/ООС; жінки/матері-одиначки; люди з інвалідністю.

Нагадаємо:

Проєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» у співпраці з ГО SILab Ukraine запрошують підприємців, представників мікро-, малого та середнього бізнесу та громадських організацій із Донецької, Луганської, півдня Запорізької областей, а також міста Генічеськ взяти участь у навчальній поїздці «Соціальне підприємництво» до міста Чернівці.

Під час проведення навчання та зустрічей в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» готельєри та ресторатори Генічеського району Херсонщини об’єдналися в асоціацію для спільного зростання і розвитку туристичної сфери регіону.